• 1399/01/28

برگزاری آیین تقدیر از رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

1399/01/28

آیین تقدیر از رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه، در شبکه بهداشت و درمان کازرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس این شبکه گفت: از مهندس "خوبیار جعفری" ناظر ستاد دانشگاه که در بیست و هفتمین روز از فروردین به منظور ارزیابی نحوه اجرای بسیج ملی مبارزه با کروناویروس به کازرون سفر کرده بود، قدردانی شد.

دکتر "بندر برامکی" افزود: رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه پیش از این و در فاصله سال های 1393 تا ابتدای سال 1398 به عنوان معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون و رییس مرکز بهداشت شهید پیرویان فعالیت داشت.

او اضافه کرد: در حاشیه بازدیدی که مهندس جعفری از ستاد مرکز بهداشت شهید پیرویان داشت؛ فرصتی پیش آمد تا از زحمات چندساله او در شبکه بهداشت و درمان کازرون قدردانی شود.