• 1398/07/08

برگزاری آزمون به کارگیری مراقب سلامت همکار پزشک خانواده شهری در شبکه بهداشت کازرون

برگزاری آزمون به کارگیری مراقب سلامت همکار پزشک خانواده شهری کازرون و بالاده با حضور 69 نفر شرکت کننده 98/7/8

آزمون به کارگیری مراقب سلامت همکار پزشک خانواده شهری کازرون و بالاده، با حضور مسوولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، معاون بهداشتی این شبکه گفت: آزمون به کارگیری دو نفر نیروی مراقب سلامت همکار پزشک خانواده بخش دولتی، برای مراکز خدمات جامع سلامت شهری کازرون و بالاده، با حضور 69 نفر شرکت کننده، برگزار شد.

"زهرا طهماسبی" افزود: پیش از این، فراخوان نیاز به نیروی مراقب سلامت از طریق فرمانداری، مراکز خدمات جامع سلامت و بارگزاری بر روی سایت شبکه بهداشت و درمان کازرون انجام شد، و از بین 85 نفر ثبت نام کننده، 69 نفر در این آزمون شرکت نمودند.

او ادامه داد: از این تعداد شرکت کننده، سه برابر ظرفیت مورد نیاز انتخاب می شوند و پس از انجام مصاحبه، دو نفر که امتیاز کل بالاتری کسب نمایند، به عنوان مراقب سلامت در این دو مرکز شروع به کار خواهند کرد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت گفت: اعلام نتایج این آزمون به زودی بر روی سایت شبکه بهداشت و درمان کازرون به آدرس اینترنتی kazeroon.sums.ac.ir اطلاع رسانی خواهد شد.