• 1400/10/23
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

بررسی پیشرفت فیزیکی پروژه های شبکه بهداشت و درمان کازرون از سوی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

1400/10/23

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، پیشرفت فیزیکی پروژه های شبکه بهداشت و درمان کازرون را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس شبکه گفت: دکتر «عبدالمحمد محقق» با حضور در محل پروژه های خیرساز پایگاه دوم شهری اورژانس 115، مرکز جامع تکامل کودکان و پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستای «مهرنجان»، پیشرف فیزیکی این پروژه ها را بررسی کرد.

.

دکتر «بندر برامکی» افزود: معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه در ادامه ضمن بازدید از پروژه خیرساز پایگاه سلامت امام حسین (ع) واقع در شهرک پردیس، شیوه ارایه خدمت به مراجعان در پایگاه سلامت «حاج ابراهیم برزه» را نیز ارزیابی کرد.

برامکی ابراز امیدواری کرد سه پروژه مرکز جامع تکامل کودکان، مرکز خدمات جامع سلامت روستای مهرنجان و پایگاه شهری اورژانس 115، در ایام فرخنده فجر انقلاب اسلامی به بهره برداری برسد.