• 1401/04/26

بازدید مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از مرکز مشاوره خانواده بهارنکو کازرون

1401/04/26

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از مرکز مشاوره خانواده «بهارنکو» کازرون بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، سرپرست شبکه گفت: حجت الاسلام «حمید مقامی» در سفر به کازرون از مرکز مشاوره خانواده بهار نکو بازدید و شیوه ارایه خدمت به مراجعان را بررسی کرد.

دکتر «محسن معینی» افزود: مرکز مشاوره خانواده بهارنکو از سال 1396 با هدف کاهش آمار طلاق و تحکیم بنیان خانواده در کازرون راه اندازی شد و ارایه آموزش های پیش از ازدواج و مشاوره های فردی و زوجی در حوزه زناشویی و خانواده، تربیتی، بالینی، تحصیلی و همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی ماهانه و فصلی از مهمترین اقدامات موثر و مستمر این موسسه است.

او کاهش 10 درصدی آمار طلاق شهرستان کازرون در سال 1398 نسبت به سال های 1396 و 1397 را از مهمترین دستاوردهای این مرکز برشمرد.