• 1401/08/25

بازدید مسوولان حوزه سلامت کازرون از مرکز خدمات جامع سلامت سعدی و پایگاه سلامت حاج ابراهیم برزه

1401/08/25

مسوولان حوزه سلامت کازرون راهکارهای تسریع در روند راه اندازی مرکز تکامل کودکان واقع در پایگاه سلامت حاج "ابراهیم برزه" و واحد دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت "سعدی" را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، دکتر "محسن معینی" سرپرست شبکه با همراهی "زهرا طهماسبی" معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان با حضور در مرکز پایگاه سلامت حاج ابراهیم برزه، زیرساخت های لازم برای راه اندازی مرکز تکامل کودکان را بررسی کرد.

بررسی روند تجهیز و پیشرفت فیزیکی واحد دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت سعدی نیز از دیگر اقدامات مسوولان حوزه سلامت کازرون بود.

در این بازدید کارشناسان واحد تاسیسات، امور ساختمانی و فناوری اطلاعات و ارتباطات شبکه بهداشت و درمان نیز حضور داشتند.