• 1400/11/05

بازدید سرزده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پایگاه اورژانس جاده ای خسویه

1400/11/05

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به صورت سرزده در پایگاه اورژانس جاده ای خسویه حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» سرپرست دانشگاه با همراهی دکتر «عباس رضائیان زاده» معاون بهداشت و مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه، از پایگاه اورژانس جاده ای خسویه از توابع شهرستان زرین دشت بازدید کرده و از نزدیک خدمات این پایگاه را بررسی کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در این بازدید در گفت و گو با کارکنان پایگاه اورژانس جاده ای خسویه، با مسایل آنان در زمینه خدمت رسانی آشنا شده و نیازمندی ها و توانمندی های این مرکز را مورد ارزیابی قرار داد.

بررسی تعداد ماموریت های روزانه این پایگاه اورژانس جاده ای و امکانات پایگاه، از دیگر محورهای این بازدید سرزده بود.