• 1402/12/12
شبکه بهداشت و درمان کازرون

انجام معاینات دوره ای دانشجویان ورودی جدید دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه کازرون

با حضور تیم سلامت شبکه بهداشت و درمان، معاینات دوره ای دانشجویان ورودی جدید دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه کازرون انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پرویان" این شهرستان گفت: با حضور پزشک، کارشناس سلامت روان و مراقب سلامت در دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه، 140 نفر دانشجوی ورودی بهمن از نظر سلامت جسمی، روحی و تغذیه ای ارزیابی و دانشجویان نیازمند ارجاع به سطوح بالاتر نیز ارجاع داده شدند.

"زهرا داودی" افزود: در این برنامه همچنین نکاتی در زمینه حفظ و تامین سلامت روحی و جسمی به دانشجویان ارایه و دانشجویانی که فاقد پزشک خانواده بودند برای تعیین و ثبت نام در پایگاههای پزشک خانواده به نزدیک ترین پایگاه سلامت به محل سکونت ارجاع داده شدند.

او اضافه کرد: علاوه بر معاینات دوره ای دانشجویان، آموزش مهارت های های ارتباط موثر، مهارت همدلی و گوش دادن فعال نیز به آنها ارایه داد./س.تدینی