• 1400/10/26
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون

انجام طرح ضربتی معاینات غربالگری پدیکلوزیس در مدارس عشایری کازرون

1400/10/26

کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون از انجام طرح ضربتی معاینات غربالگری پدیکلوزیس (شپش سر و بدن) در مدارس شبانه روزی عشایری و مدارس بخش جره و بالاده، خشت و کنارتخته این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "زهرا داودی" گفت: پدیکلوزیس شایع ترین آلودگی انگلی در سراسر دنیاست که به علت بی خوابی ناشی از خارش شبانه در منطقه سر و بدن، می تواند افت تحصیلی دانش آموزان را به همراه داشته باشد.

او افزود: تیم کارشناسان سلامت محیط و مبارزه با بیماری های واگیر این شبکه ضمن معاینه دانش آموزان مدارس شبانه روزی عشایری شهرستان، آموزش های پیشگیری از آلودگی به این انگل را نیز به آنها ارایه دادند.

داودی اضافه کرد: این طرح ضربتی در مدارس ابتدایی متوسطه اول و دوم بخش جره و بالاده و خشت و کنارتخته نیز با مشارکت مربیان آموزش و پرورش انجام و ضمن غربالگری 18 هزار و 941 دانش آموز از سوی مراقبان سلامت و بهورزان، نسبت به درمان موارد شناسایی شده، اقدام شد.