• 1400/02/28
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون

انجام تست غربالگری کرونا برای دانش آموزان پایه دوازدهم خوابگاه عشایری کازرون

1400/02/28

با تلاش واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و مشارکت کارشناسان مبارزه با بیماری های واگیر و سلامت روان مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون، تست غربالگری کرونا برای دانش آموزان پایه داوزدهم مستقر در خوابگاه عشایری، انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، معاون بهداشتی این شبکه گفت: با استقرار تیم کارشناسان بهداشتی در خوابگاه شهدای عشایری کازرون، علاوه بر نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی بر اساس چک لیست، از دانش آموزان پایه دوازدهم نیز تست سریع تشخیص کرونا انجام و یک دانش آموز مبتلا به کرونا شناسایی شد.

"زهرا طهماسبی" افزود: جداسازی و قرنطینه این دانش آموز بر اساس دستورالعمل کنترل بیماری کووید19 انجام و از ابتلای 52 نفر از دانش آموزان دیگر این خوابگاه به بیماری کرونا پیشگیری شد.

او اضافه کرد: این بازدیدها تا پایان امتحانات خرداد، از مدارس شبانه روزی متوسطه اول و دوم شهدای عشایری ادامه دارد.