03 آذر 1403

  • 1401/01/10
  • - تعداد بازدید: 215
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون

اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و عرضه فرآورده های خام دامی در کازرون

1401/01/10

در ایام تعطبلات نوروزی و در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان، نظارت مشترک بازرسان سلامت محیط و بازرسان شبکه دامپزشکی کازرون بر مراکز تهیه و عرضه فرآورده های خام دامی شدت یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، رییس شبکه گفت: از نیمه اسفند 1400 طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر این مراکز آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.

 
 

دکتر "بندر برامکی" افزود: در این بازدیدها بازرسان شبکه دامپزشکی، سلامت فرآورده دامی و بازرسان سلامت محیط، رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز را بررسی و در صورت کشف مواد غیرقابل مصرف، عملیات معدوم سازی را انجام می دهند.

او از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، موارد را در تماس با سامانه تلفنی 190 رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 57378
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید