• 1401/12/21

آموزش معیارهای ازدواج سالم و پایدار به دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون

1401/12/21

کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع "ازدواج سالم و پایدار" ویژه دانشجویان دانشگاه سلمان فارسی کازرون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، "زهرا داودی" با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی ازدواج، برآوردن نیازهای زوجین است، گفت: جوانان برای یافتن هسر مناسب و داشتن ازدواجی موفق نیازمند دریافت آموزش هایی در زمینه ارتباط موثر و معیارهای انتخاب همسر هستند.

او افزود: ازدواج، توانایی از میان بردن تفاوت ها نیست بلکه توانایی پذیرفتن تفاوت ها و ساختن زندگی آرام و شاد است.

این کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس ادامه داد: فرد جوان پس از انتخاب همسر باید نقاط قوت و ضعف خود را شناخته و توانایی خود در تبدیل ضعف ها به توانایی را بسنجد چون این موضوع در روند تشکیل خانواده و ایجاد یک زندگی موفق، موثر است.

این کارگاه آموزشی با مشارکت دانشگاه سلمان فارسی و همزمان با برگزاری آیین استقبال از سال نو، در این دانشگاه برگزار و از زوج های جوان دانشجو از سوی شبکه بهداشت و درمان تجلیل شد./س.تدینی