• 1401/12/22

آموزش مراقبت های دوران بلوغ ویژه پسران مدارس متوسطه اول کازرون

1401/12/22

با برنامه ریزی واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون، پسران دانش آموز پایه هشتم با بهداشت دوران بلوغ آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید پیرویان گفت: هر اندازه آگاهی نوجوان در زمینه پدیده بلوغ جنسی و تغییرات جسمانی و روانی متعاقب آن بیشتر باشد نتایج مثبت این مرحله از زندگی در مسیر آینده او بیشتر است.

"زهرا داودی" افزود: با هدف ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان، نکاتی در زمینه نشانه های بلوغ جسمی، تغییرات روحی و روانی بلوغ، اهمیت تغذیه صحیح در این دوره از زندگی و چالش های دوران بلوغ عنوان و بر ضرورت حفظ سلامت جسمی و روحی با پیشگیری از رفتارهای غیربهداشتی تاکید شد./س. تدینی