• 1403/01/21

آشنایی جمعی از اولیاء و مربیان کازرون با اهمیت مصرف شیر در رشد و یادگیری دانش آموزان

مدیران، مراقبان سلامت و مربیان آموزش و پرورش و جمعی از والدین دانش آموزان کازرون، با اهمیت مصرف شیر در رشد و یادگیری دانش آموزان آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهید "پیرویان" کازرون گفت: در این نشست پیرامون دستورالعمل اجرایی نظارت بهداشتی و کنترل کیفی برنامه توزیع شیر در مدارس، نکاتی عنوان شد.

"نسیمه جوکاری" افزود: با توجه به استریل بودن شیرهای توزیعی و عدم نیاز به نگهداری آنها در یخچال، کنترل شرایط بهداشتی در مراحل انبارداری، نگهداری و توزیع شیر در مدارس، دارای اهمیت است.

او بر ضرورت دور بودن شیر از گرد و خاک، پرهیز از نگهداری آنها بر روی زمین و قرار دادن در قفسه های مناسب تاکید و سایر شرایط مرتبط با نگهداری مواد غذایی  را نیز آموزش داد.

سلامت بسته بندی شیرهای توزیعی، کنترل برچسب محصول به ویژه تاریخ تولید و انقضاء و بررسی مجوزهای لازم کنترل، از دیگر موضوعات آموزش داده شده در این نشست بود./س.تدینی