آشنایی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون با شیوه مراقبت های پیش بیمارستانی
آشنایی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون با شیوه مراقبت های پیش بیمارستا
نواختن زنگ شادی در دبیرستان دخترانه "الزهرا" کازرون
رییس شبکه بهداشت در آیین نواختن زنگ شادی تاکید کرد: لزوم فراگیری مهارت های حل مسئله و کنترل استرس های محیطی در دانش آموزان
داشتن سی دقیقه فعالیت روزانه منظم و پرهیز از مصرف غذاهای چرب و شور از جمله راهکارهای پیشگیری از سرطان پستان
داشتن سی دقیقه فعالیت روزانه منظم و پرهیز از مصرف غذاهای چرب و شور از جمله راهکارهای پیشگیری از سرطان پستان
حضور مسوولان و کارکنان شبکه بهداشت و درمان کازرون در راهپیمایی یوم الله 13 آبان
حضور مسوولان و کارکنان شبکه بهداشت و درمان کازرون در راهپیمایی یوم الله 13 آبان
کسب رتبه سوم کشوری رشته نهج البلاغه توسط کارمند شبکه بهداشت و درمان کازرون در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور
کسب رتبه سوم کشوری رشته نهج البلاغه توسط کارمند شبکه بهداشت و درمان کازرون در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور
برگزاری کارگاه آموزشی احیا قلبی ریوی پایه ویژه مسوولان مراکز خدمات جامع سلامت کازرون
در کارگاه آموزش احیا قلبی ریوی تاکید شد: 10 دقیقه نخست بروز ایست قلبی زمان طلایی برای ارایه کمک های اولیه حیاتی
اجرای طرح ضربتی شناسایی و درمان شپش در مدارس شبانه روزی دولتی و عشایری کازرون
کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت کازرون تاکید کرد: معاینه مداوم موی سر دانش آموزان توسط والدین به لحاظ شناسایی موارد آلودگی به شپش سر با توجه به شیوع ابتلا به این انگل پوستی در این فصل سال
نظارت تیم کارشناسان مرکز بهداشت شهید پیرویان بر بهداشت مدارس شبانه روزی دولتی و عشایری کازرون
آموزش شیوه شناسایی و درمان شپش سر توسط کارشناس واحد سلامت نوجوانان و جوانان در مدارس شبانه روزی کازرون
حضور تیم نظارتی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان کازرون در دانشگاه فرهنگیان
در کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان پستان در دانشگاه فرهنگیان تاکید شد: انجام خودآزمایی پستان راه تشخیص زودهنگام این بیماری
تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان کازرون بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در دهه پایانی ماه صفر
در نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی تاکید شد: استفاده از ظروف مناسب برای مواد غذایی گرم