روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون
آشنایی پزشکان خانواده، مراقبین سلامت و بهورزان شبکه بهداشت و درمان کازرون با اصول ارزیابی تغذیه در گروه های آسیب پذیر
1401/03/30
پزشکان خانواده، مراقبین سلامت و بهورزان شبکه بهداشت و درمان کازرون با اصول ارزیابی تغذیه در گروه های آسیب پذیر به ویژه مادران سنین باروری آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون، کارشناس مسوول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید "پیرویان" این شهرستان با اشاره به اهمیت تغذیه در زنان باردار و شیرده، گفت: با توجه به مشکلات رایج دوران بارداری مانند تهوع و استفراغ، یبوست و پیکا (ویار دوران بارداری)، داشتن برنامه غذایی منظم و گنجاندن انواع گروه های غذایی در وعده های اصلی غذایی اهمیت بسزایی دارد.

"سعیده شاه امیریان" نیازهای اساسی زنان در سنین باروری را مصرف منابع آهن، فولیک اسید و کلسیم برشمرد و بر ضرورت انجام مکمل یاری در گروه های سنی مختلف تاکید کرد.
او با بیان اینکه در دوران سالمندی برخلاف دوران بزرگسالی مشکل اصلی سالمندان کاهش وزن و لاغری است، افزود: مصرف روزانه دست کم 8 لیوان مایعات، توجه به مصرف پروتئین با کیفیت بالا، مصرف منابع کلسیم و توجه به مصرف مکمل ویتامین D در این سنین اهمیت فراوانی دارد.

شیوه ارجاع بیماران نیازمند به مشاوره تغذیه به کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت و پیگیری مراقبت های بعدی آنان از دیگر محورهای مورد بحث در این وبینار آموزشی بود.
نظر دهید